Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

COACHING LABORALEMPRENEDORIA, DIFICULTATS LABORALS, EMPODERAMENT, OPTIMITZACIÓ CURRICULUM VITAE

T'acompanyo a focalitzar-te en la teva projecció laboral, analitzant la situació actual, establint objectius concrets partint del teu potencial i cercant les estratègies per aconseguir amb èxit les teves fites.

T'emportaràs un maletí d'eines per gestionar i transitar les diferents dificultats que et puguin bloquejar en l'àmbit laboral i empresarial.

Què t'ofereixo?

  • Anàlitzar de la idea de negoci i acompanyar-te amb el pla de negoci.
  • Orientació i assessorament laborals i projectes d'emprenedoria.
  • Revisió i optimització de currículums vitae.
  • Entrenaments per superar amb èxit l'entrevista laboral.

COMPROMÍS SOCIAL


L
a implicació i el compromís cap a a una transformació social, marca la meva trajectòria de vida i m'ha portat a crear amb un equip de persones implicades, l'Associació HU'YU PROJECTS que fomenta la transformació personal i social a partir de projectes artístics i culturals.

PERQUÈ HU'YU PROJECTS?

Neix de la preocupació d'una problemàtica propera: el drama del mar mediterrani que cada any es salda amb gran quantitat de morts i víctimes que fugen dels seus països buscant refugi en terres llunyanes, amb altres cultures, etc.
 
És per aquest motiu que HU'YU PROJECTS desenvolupa projectes de sensibilització, conscienciació i accions locals que esdevinguin noves possibilitats d'obertura i perspectives socials.
 
Ens centrem en la música i la dansa perquè és un llenguatge que no entén de fronteres, aquests llenguatges expressius culturals i artístics es fusionen sense barreres mentals que ens porten a forjar murs.
 
Volem donar altaveu i afavorir la riquesa de la fusió entre cultures per reconnectar-nos a la força i energia de vida. La que ens dóna motor per fer d'aquest món un món millor.

PROJECTES
 
Actualment duem a terme projectes a Catalunya (concretament a les terres gironines) i Abene (un poble costaner de la Casamance-Senegal). Aquests projectes són: 
 
• Projecte Altaveu: col·laborant i participant en festivals de música i de dansa a Catalunya i al Senegal.
• Viatges solidaris de dansa – percussió al Senegal.
• Estades artístiques d'intercanvi (per a músics i ballarins).
• Programes artístics i educatius amb MENA i col·lectius amb risc d'exclusió social.

                                              


ALLIBERAR TENSIONS CORPORALS


REEDUCACIÓ CORPORAL AMB MARXA NÒRDICA
SORTIDES GUIADES INDIVIDUALS i GRUPS REGULARS 

Mitjançant la Marxa Nòrdica i la Meditació Conscient incidirem en la reeducació i el reequilibri corporal (ment, cos i emocions) estimulant les zones de mobilitat reduïda, adquirint hàbits de consciència postural.

Tècniques que treballarem: Marxa Nòrdica, Meditació Conscient i Estiraments per alliberar tensions

Cal portar roba còmoda, calçat tècnic i bastons de Marxa Nòrdica (cal reservar qui necessiti lloguer de bastons).RUTES, ESCAPADES I VIATGESRUTES D'UN DIA (activitat per adults): TOT A PUNT PER CAMINAR?  Descobrim rutes de la Província de Girona caminant des de l'atenció i consciència plena. 

CONEIXAREM: Camins de la Selva, Baix Empordà, Alt Empordà, Camins de Ronda, La Garrotxa, Baixa Cerdanya, Osona, Pla de l'Estany I Ripollès

DIES: Sortides dissabtes matins 1 cop al mes.

MATERIAL: Calçat i roba tècnica de muntanya, aigua i menjar.

PREU: 10€ cada sortida. 
*En cada sortida es proposarà d'anar a dinar algun restaurant de gastronomia típica de la zona. (Activitat opcional i no inclosa en el preu).

INSCRIPCIONS:
 
info@neusfreixes.com

VIATGES EXPERIENCIALS

Amb col·laboració amb l'Associació HU'YU PROJECTS i AETHNICS (viatges solidaris) organitzo guiatges i estades a Gàmbia i Senegal, un viatge ple de música, dansa... Així doncs descobrirem Àfrica tot ballant la vida! 

TALLERS I FORMACIONSAmb ganes d'obrir-te, aprendre i créixer en grup? 

Espais vivencials amb dinàmiques per explorar pors, inseguretats i sobretot estimular a les persones a posar en valor el seu potencial generant oportunitats d’aprenentatge, desenvolupament i compromís personal, professional i social. Utilitzo eines de Coaching, Teràpia Gestalt, Expressió teatral, Comunicació positiva, Visualització, el Joc i Orientació Laboral.

GRUPS, AJUNTAMENTS I EMPRESES

Píndoles formatives  ·  Cursos d'orientació i assessorament laboral  ·  Serveis de coaching personalitzats   ·  Creixement personal   ·   Empoderament   ·   Gestió Emocional   ·   Mindfulness  

TERÀPIA INDIVIDUAL I DE PARELLAA partir d'eines Gestàltiques, Mindfulness, Coaching i PNL proposo un treball per "desconfondre" o desenredar la ment. T'acompanyo a sentir i estar en l'aquí i l'ara (el moment present), ampliant la consciència de l'espai amorós que habita dins nostre per, des d'aquí, sentir i viure la vida.


Emfatitzo les potencialitats (talent) perquè flueixi la teva essència, cuidant i ampliant aquest espai de Pau interna, que et permetrà sostenir-te amb tot el que comporta ser ésser humà.

Per a què et pot servir?

Per si pateixes: Estrès, angoixa, situacions "bucles", etc.

Si vius: amb dificultat transitar experiències doloroses o traumàtiques, Problemes de Parella o/i familiars, etc.