Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Publicat el 05-03-2019 a les 15:42

SESSIONS GRUPALS ANTIESTRÈS

Durant el dia acumulem tensions o ens trobem en situacions que ens poden portar a estats d'estrès o d'angoixa. En aquests estats estem més irritables, ens costa concentrar-nos, descansar i es poden arribar a convertir en la causa d'altres malalties.
Però, es pot aturar l'estrès? Hi ha tècniques què ens ajuden a prevenir aquests estats i a reduir tensions innecessàries.
Durant les sessions: et convido a aprendre un conjunt de tècniques per equilibrar la teva ment, cos i emocions.
Què aprendràs? Tot de recursos per a tu: Treballarem diferents tècniques i les anirem combinant segons les necessitats de cada grup: Mindfulness, Estiraments suaus amb consciència corporal, Teràpia Gestalt, Coaching i PNL grupal.

"No hi ha camí a la felicitat, la felicitat és el camí." 
Thich Nhat Hanh

Quan? Cada dimecres de 19.30 - 20.30 h
A on? Centre Prana al Pg. de Barcelona, 2, local 18, Olot
Preu Sessió: 10 €
Preu Mensual: 35?€

Publicat el 04-03-2019 a les 20:59

Xerrada pel dia de la dona

Amb motiu dels actes institucionals de l'Ajuntament de Vidreres en celebració del dia de la dona treballadora, m'han convidat a fer una xerrada sobre: "Víctima o empoderada?" Parlaré de com afrontem les diverses situacions que ens aporta la vida i profunditzarem sobre el concepte de micro violència en les relacions humanes. Convidaré a una reflexió sobre quin rol adoptem davant de certes situacions de la vida. Què ens passa quan adoptem el rol de víctima? I quan ens empoderem? 

DIA: 8 de març de 2019
Hora: 20:00 h
Lloc: Sala d'actes de l'Ajuntament de Vidreres

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides, com data en què es denuncia el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Publicat el 11-02-2019 a les 21:53

Formació Mediació Comunitària

Aquest és el segon any que faig de docent al mòdul de prevenció de conflictes del Certificat de Professionalitat nivell 3 de Mediació Comunitària què dona Gentis. Cada any és un plaer on aprenem plegats i sorgeixen reptes nous... Un d'ells què hagin confiat amb mi per realitzar un segon mòdul: el de gestió de conflictes! Compartir que els conflictes formen part del nostre quotidià en les relacions internes (amb un mateix) i les externes (en la relació amb els altres), reflexionar de la dimensió positiva i l'oportunitat de créixer i transformar que ens ofereixen aquestes situacions és un plaer... Així que agraïda ara què he començat amb aquest segon mòdul i comprovar com aprofiten els alumnes els aprenentatges en la seva vida!


Publicat el 02-01-2019 a les 10:33

Tast de Gestalt: Per afrontar el Nou Any amb Eines Saludables

Nous propòsits pel nou any 2019?
COM CADA ANY... Ens il·lusionem fent llistes conegudes que complim o acaben a l'oblit? I de la il·lusió a la desil·lusió i se'ns desperten un munt d'emocions. Perquè ens passa? Conèixer com funcionem, quins mecanismes se'ns posen en marxa, com gestionar les emocions... 
És el viatge que ens proposa la Teràpia Gestalt proporcionant-nos eines de coneixement i creixement personal.

T'APUNTES A FER UN TAST PER AFRONTAR EL NOU ANY AMB EINES SALUDABLES?


DIA 3 DE GENER DE 2019
18:00 - 19:30H 
BIBLIOTECA DE VIDRERES


  1. 1
  2. 2