Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

COMPROMÍS SOCIAL


L
a implicació i el compromís cap a a una transformació social, marca la meva trajectòria de vida i m'ha portat a crear amb un equip de persones implicades, l'Associació HU'YU PROJECTS que fomenta la transformació personal i social a partir de projectes artístics i culturals.

PERQUÈ HU'YU PROJECTS?

Neix de la preocupació d'una problemàtica propera: el drama del mar mediterrani que cada any es salda amb gran quantitat de morts i víctimes que fugen dels seus països buscant refugi en terres llunyanes, amb altres cultures, etc.
 
És per aquest motiu que HU'YU PROJECTS desenvolupa projectes de sensibilització, conscienciació i accions locals que esdevinguin noves possibilitats d'obertura i perspectives socials.
 
Ens centrem en la música i la dansa perquè és un llenguatge que no entén de fronteres, aquests llenguatges expressius culturals i artístics es fusionen sense barreres mentals que ens porten a forjar murs.
 
Volem donar altaveu i afavorir la riquesa de la fusió entre cultures per reconnectar-nos a la força i energia de vida. La que ens dóna motor per fer d'aquest món un món millor.

PROJECTES
 
Actualment duem a terme projectes a Catalunya (concretament a les terres gironines) i Abene (un poble costaner de la Casamance-Senegal). Aquests projectes són: 
 
• Projecte Altaveu: col·laborant i participant en festivals de música i de dansa a Catalunya i al Senegal.
• Viatges solidaris de dansa – percussió al Senegal.
• Estades artístiques d'intercanvi (per a músics i ballarins).
• Programes artístics i educatius amb MENA i col·lectius amb risc d'exclusió social.